miercuri, 7 martie 2012

Brighton - Cardiff


Acest lucru va fi meci foarte interesant între candidaţi playoff două Brighton aşteaptă ca seara asta Cardiff. Privind la forma lor, recent am tendinţa de a susţine partea de acasă în acest meci. Brighton a început noul an într-o forma extraordinara, nu pierde în zece meciuri realizarea de şase victorii în această perioadă, în timp ce pe de altă parte, Cardiff-a pierdut locul lor în zona de playoff din cauza lor, forma proasta recentă şi au doar o victorie in ultimele sase meciuri . 


Pentru meciul astfel Cardiff va trebui să facă, fără tânărul atacant francez Rudy Gestede, care a tras un hamstring împotriva West Ham şi va pierde. Brighton, pe de altă parte, va fi fără fostul Swansea City apărător Pictor Marcos, care are un prejudiciu hamstring. Pictorul se apropie de o revenire, dar este lipsit de fitness meci si nu va avea.




Pescăruşi au, de asemenea, midfeilders Gary Dicker (viţel), şi Vicente Rodriguez marginalizată, printr-o lipsa de claritate meci, dar se apropie de o revenire la sala de fitness complet. În ciuda jucători lipsă cred Brighton are un avantaj în acest meci şi mă aştept ca ei nu, cel puţin să-şi piardă acest meci.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu