vineri, 9 martie 2012

Michael Llodra - Ernests Gulbis

Michael Llodra şi Ernests Gulbis sunt împotriva fiecare seara altul, în această primă rundă de BNP Paribas Open. Acesta va fi un meci interesant şi, de asemenea, una foarte dură între aceşti doi jucători de top din mai multe motive puternice.

Ernests Gulbis trebuie să deţină fel de mult ca va fi posibil, împotriva unui jucător puternic şi agresiv ca Michael Llodra că, în ciuda de a fi de 31 de ani încă mai au atat de multa energie si au transformat este un jucator preferat acum.

Ernests Gulbis a jucat doar de trei ori împotriva lui Michael Llodra şi-au făcut foarte bine să bată de două ori Llodraw lui Michael, dar în opinia mea, Michael Llodra se află într-o poziţie mult mai bine in seara asta, deoarece chiar şi în Australian Open, care a fost ultima dată aceşti doi jucători au avut a jucat împotriva fiecare parte, el a făcut foarte bine pentru a elimina Ernests Gulbis.

Eu cred Michael Llodra este jucătorul complet diferit acum cu responsbility cu atât mai mult să ia bolnav Michael Llodra cu handicap ca el trebuie să-l acopere, fără probleme din cauza de a avea un serviciu de mare şi mişcări, de asemenea, mult mai bine în instanţă decât adversarul său Ernests Gulbis.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu